UG სკოლის მე-4 კლასელების შემაჯამებელი ღონისძიება და სერტიფიკატების გადაცემის ცერემონიალი

UG სკოლაში სწავლა საინტერესო და მრავალფეროვანი აქტივობებით გამოირჩევა, რომლებიც მოსწავლეთა ცოდნისა და უნარების გაღრმავებას ემსახურება. განსაკუთრებით აღსანიშნავია მე-4 კლასელების წლის შემაჯამებელი ღონისძიება და სერტიფიკატების გადაცემის ცერემონიალი, რომელიც წელსაც განსაკუთრებული და დასამახსოვრებელი იყო.ღონისძიება საზეიმო ატმოსფეროში დაიწყო. სკოლამ მოიწვია მოსწავლეთა მშობლები, მასწავლებლები და ადმინისტრაციის წარმომადგენლები. ღონისძიების ფარგლებში მოსწავლეებმა წარმოადგინეს საკუთარი ნამუშევრები და პროექტები, რომლებიც მათ წლის განმავლობაში შეასრულეს. სხვადასხვა თემაზე შექმნილი პრეზენტაციები, ესეები და ნახატები სკოლის ფოიეში გამოიფინა. მოსწავლეებმა ასევე გამართეს თეატრალური წარმოდგენა და მუსიკალური პერფორმანსები, რომლებიც განსაკუთრებულად დაამახსოვრდათ დამსწრეებს.

ღონისძიების ბოლოს მოსწავლეებს გადაეცათ სერტიფიკატები და მასწავლებლებმა ინდივიდუალურად მიულოცეს თითოეულ მოსწავლეს და მადლობა გადაუხადეს მათ შრომისათვის და აქტიური მონაწილეობისთვის სასწავლო პროცესში.

ტელ:+995 32 244 30 30;