UG სკოლის საზაფხულო ბანაკი დიდ ბრიტანეთში, კერძოდ EPSOM college-ში ოფიციალურად დაიწყო და მისი პირველი დღე ძალიან საინტერესო და შთამბეჭდავი აღმოჩნდა ჩვენი მოსწავლეებისთვის. ეს დღე სავსე იყო ახალი გამოცდილებებით, მხიარული აქტივობებით და პირველი გამარჯვებებით.

გაცნობითი შეხვედრის შემდეგ, მოსწავლეებმა მონაწილეობა მიიღეს სხვადასხვა სახალისო აქტივობებში. პროგრამა მოიცავდა გუნდურ თამაშებს, სპორტულ შეჯიბრებებს და შემოქმედებით აქტივობებს, რაც მოსწავლეებისთვის მეტად საინტერესო და დამაინტრიგებელი იყო. აქტივობებმა არა მხოლოდ ფიზიკური და გონებრივი უნარების გაუმჯობესებაში, არამედ თანამშრომლობის და გუნდური სულისკვეთების განვითარებაშიც დიდი როლი ითამაშა.

პირველი დღის მნიშვნელოვანი ნაწილი იყო სპორტული შეჯიბრებები, სადაც მოსწავლეებმა თავიანთი შესაძლებლობები და უნარები წარმოაჩინეს. მრავალფეროვანი კონკურსები და სპორტული თამაშები ჩვენი მოსწავლეებისთვის დიდი გამოწვევა იყო, თუმცა მათ პირველი გამარჯვება მოიპოვეს, რაც მათთვის უდიდესი მოტივაცია გახდა.

ტელ:+995 32 244 30 30;