UG სკოლასა და “მეხსიერების აკადემიას„ შორის ურთიერთთანამშრომლობის მემორანდუმი გაფორმდა

2018 წლის 12 დეკემბერს, 15:00 საათზე, საქართველოს უნივერსიტეტის საკონფერენციო დარბაზში, იუჯი სკოლის ორგანიზებით „მეხსირების აკადემიის“ პრეზიდენტმა გიორგი ცინარიძემ მასტერკლასი ჩაატარა, რომელსაც სკოლის მოსწავლეები, პედაგოგები და ადმინისტრაცია ესწრებოდნენ.

მეხსიერების აკადემია არის საქართველოში პირველი ორგანიზაცია, რომლის მისიაა დაეხმაროს ადამიანებს ყველაზე მნიშვნელოვანი უნარის - სწავლის უნარის ათვისებაში, რაც რადიკალურად შეცვლის მათ ცხოვრებას და სწავლისადმი დამოკიდებულებას.

შეხვედრის ბოლოს ხელი მოეწერა მემორანდუმს იუჯი სკოლასა და “მეხსიერების აკადემიას„ შორის ურთიერთთანამშრომლობის შესახებ. რომელიც ითვალისწინებს ერთობლივი ტრენინგ მოდულების შექმნას, დამატებითი მასტრეკლასების ჩატარებას იუჯი სკოლის პედაგოგებსა და მოსწავლეებისათვის.