14 თერერვალს, იუჯი სკოლა ცნობილი ბრიტანული სკოლის- Royal Russell School წარმომადგენლებს მასპინძლობდა.

შეხვედრაზე რასელის სკოლის საერთაშორისო ურთიერთობის ხელმძღვანელმა, გრემ მოსლიმ სკოლის შესახებ საინტერესო პრეზენტაცია ჩაატარა და სწავლების ბრიტანული მოდელის შესახებ ისაუბრა.

რასელის სკოლის მათემატიკის მასწავლებელმა- მაიკლ სტენლიმ ჩვენი მოსწავლეები კონკურსში „ მათემატიკური გამოწვევა“ ჩართო. მოსწავლეებმა სახალისო ამოცანები წარმატებით დასძლიეს და პრიზებიც დაიმსახურეს.

შეხვედრის ბოლოს მხარეებმა ორმხრივი თანამშრომლობის საკითხები განიხილეს, მათ შორის მასწავლებლებისა და სტუდენტების გაცვლითი პროგრამები. ასევე, რასელ სკოლის საერთაშორისო კონფერენციასა და სამშვილდეს ექსპედიციებში მოსწავლეების მონაწილეობის პერსპექტივები.

Caption