UG სკოლის 2018 წლის კურსდამთავრებულები ოქროს მედლებით დაჯილდოვდნენ

18 ოქტომბერს UG სკოლამ წარჩინებულ კურსდამთავრებულებს ფულადი ჯილდო და საქართველოს განათლების, მეცნიერების, კულტურისა და სპორტის სამინისტროს მიერ გადმოცემული ოქროს მედლები და სერტიფიკატები გადასცა.

„მიხარია რომ გვყავს წარმატებული მოსწავლეები, რომლებმაც დაიმსახურეს ჯილდო თავისი მოვალეობის პირნათლად შესრულებისთვის. დიდი მადლობა მათ პედაგოგებს, რომელთა თანადგომის გარეშე ნამდვილად გაუჭირდებოდათ ამ წარმატებების მიღწევა. მადლობა ასევე მათი ოჯახის წევრებს ხელშეწყობისთვის.

ჩვენ, რა თქმა უნდა, სამომავლოდაც გავაგრძელებთ წარმატებული მოსწავლეების დაჯილდოებას და მოტივაციის ამაღლებას. დაჯილდოვებულებს ვუსურვებ კიდევ ბევრს წარმატებას, ამჟამად საუნივერსიტეტო ცხოვრებაში”,- იუჯი სკოლის ადმინისტრაციის უფროსი, თინათინ თოფურია.