ახალი საერთაშორისო პროგრამების სკოლა ბაზარზე- BMG ჩვენი სკოლის შესახებ

UG კემბრიჯის საერთაშორისო სასწავლო-საგანმანათლებლო კომპლექსია საქართველოში, რომელიც სკოლასა და ბაღს მოიცავს და მართლაც იდეალურ გარემოს წარმოადგენს ბავშვებისთვის.

"UG სკოლა პროგრესული განათლების სურვილიდან დაიბადა, ჩვენ გვჯერა, რომ მოზარდებს ვაძლევთ შესაძლებლობას განუვითარდეთ უნარები, რომელიც მათ მთელი ცხოვრების განმავლობაში გამოადგებათ", - თინათინ თოფურია, UG სკოლის ადმინისტრაციის უფროსი.

2018 წლის ივლისში UG სკოლა კებრიჯის რეგისტრირებული სკოლა გახდა, რაც ნიშნავს იმას, რომ სკოლა უფლებამოსილია დანერგოს ბრიტანული სასწავლო პროგრამა სასკოლო განათლების ყველა საფეხურზე და ჩაატაროს ბრიტანული ეროვნული გამოცდები სკოლაშივე. ეს კი თავის მხრივ მოსწავლეებს საშუალებას აძლევს არა მხოლოდ კემბრიჯის, არამედ მსოფლიოს ნებისმიერი უნივერსიტეტის კონკურსში მიიღოს მონაწილეობა. ვინაიდან ჩვენ ბრიტანული პროგრამის პარალელურად უარს არ ვამბობთ ქართულ პროგრამაზე, მოსწავლეებს აქვთ შესაძლებლობა 12 წლის შემდეგ მიიღონ როგორც ქართული სკოლის დამამთავრებელი ატესტატი, ასევე ბრიტანული სკოლიის დამთავრების სერტიფიკატი.

სრული სტატია იხ. ლინკზე:https://bit.ly/2SVkwnGE