UG სკოლის სამეცნიერო კონფერენცის 2024 (დაჯილდოება)

2024 წლის 24 მაისს გაიმართა UG სკოლის მოსწავლეთა სამეცნიერო კონფერენცია, ღონისძიება  საქართველოს  უნივერსიტეტის ეგიდით ჩატარდა და და მისი მიზანი იყო ახალგაზრდების სამეცნიერო და კვლევითი უნარების განვითარება, ასევე ინოვაციური იდეების წახალისება.

კონფერენციაში წარმოდგენილი იყო მრავალი საინტერესო თემა საბუნებისმეტყველო საგნებიდან( ფიზიკა, ქიმია, ბიოლოგია.)

ღონისძიებას ესწრებოდნენ საქართველოს უნივერსიტეტის  რექტორი ბატონი კონსტანტინე თოფურია და საქართველოს უნივერსიტეტისა და სკოლის პროფესორ-მასწავლებლები,რომლებმაც აღნიშნეს ახალგაზრდების მოტივაცია და შემოქმედებითი უნარების განვითარება.

კონფერენციის ბოლოს,საქართველოს უნივერსიტეტის რექტორმა და UG სკოლის ადმინისტრაციის უფროსმა ყველა მონაწილეს გადასცა სერტიფიკატები, ხოლო გამარჯვებულებს საჩუქრები და დიპლომები.

გამარჯვებულები;

I ადგილი: