2019 წლის,  23 აპრილს, იუჯი სკოლის ორგანიზებით გაიმართა „თამარ გაგოშიძის ნეიროფსიქოლოგიის ცენტრის ნეიროფსიქოლოგის- მაია ჯავახიშვილის საჯარო ლექცია სახელწოდებით- „ ციფრული ტექნოლოგიების გავლენა ბავშვის განვითარებაზე“.
ქალბატონი მაია გახლავთ „ოსლოს უნივერსიტეტის“(ნორვეგია) სპეციალური განათლების მაგისტრი, კლინიკური ნეიროფსიქოლოგიიას სპეციალისტი, მულტიდისციპლინური გუნდის წევრი ( საქართველოს
განათლების, მეცნიერების, კულტურისა და სპორტის სამინისტრო),ივ.ჯავახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის მოწვეული ლექტორი.

შეხვედრას ესწრემოდნენ  ჩვენი სკოლის მოსწავლეები მშობლები და  პედაგოგები. ლექცია დისკუსიის რეჟიმში წარიმართა.  მშობელმა მიიღეს რეკომენდაციები  და გაიგეს ბევრი მნიშვნელოვანი და აუცილებელი ფაქტი ციფრული ტექნოლოგიების ზემოქმედების შესახებ.